Preguntes freqüents:

Què és Priorapp.com?

Priorapp és un portal que agrupa productors i comerciants de la comarca d’El Priorat, amb l’objectiu de facilitar la venda dels seus productes, arribant a un públic local i de proximitat.

COM COMPRAR:

Puc combinar compres dels venedors?

No. Cada venedor gestiona la seva pròpia botiga. Priorapp no funciona amb cap magatzem centralitzat, i per tant cada venedor envia els seus productes per separat.

Com es fa el pagament de les comandes?

Es fa com determini cada venedor: targeta de crèdit, transferència bancària, contra-reembossament. PayPal, Skrill, etc. Priorapp.com no intervé per a res en el procés de pagament.

Com es reben les comandes?

Això ho determina cada venedor. Us les poden enviar per missatgeria, o us les poden portar a casa ells mateixos. Cada membre de priorapp.com té una fitxa a la web que especifica quin abast territorial ofereix a l’hora d’enviar comandes.

Té cap comissió comprar als anunciants de priorapp.com?

No. El comprador no ha de pagar cap classe de comissió a priorapp.com

COM VENDRE:

Tinc una botiga online i la vull incloure a priorapp.com. Quin cost té?

Donar d’alta un comerç online al directori de PriorApp és de franc fins el 30 de juny del 2020. Passat aquest temps, podreu decidir si voleu continuar formant part de priorapp.com o no. Si us voleu quedar, el cost serà de 30€/mes*.

Si no teniu botiga online pròpia i voleu que us en fem i mantenim una, el cost és de 60€/mes*. Aquest servei inclou el següent:

- El nom de domini .com .org o .net que preferiu (subjecte a disponibilitat del domini)
- El mateix nom de domini a un subdomini de priorapp.com. Exemple: elvostrenegoci.priorapp.com
- Allotjament al nostre servidor.
- Espai il·limitat per a productes que podreu incloure a la vostra botiga
- Programació de la botiga. Podreu escollir quins idiomes necessiteu: català, anglès i castellà (plataforma multiidioma)
- Adaptació a la normativa legal vigent: política de privacitat i galetes.

Vegeu les opcions en aquest enllaç

*Més iva